Innlegg

Min læringsprosess: Video

I denne litt annerledes posten vil jeg prate litt om hvordan jeg lærer, noen tips til teknikker og verktøy man kan bruke for å gjøre læringsprosessen morsommere og mer utfordrende i noen tilfeller. Dette er mer rettet mot læring under studietiden, men noen av de verktøy jeg bruker for best mulig læring under dette semesteret er:

  • Blogg
  • YouTube
  • Quizlet
  • Kahoot

I tillegg til dette vil jeg snakke litt om andre verktøy som ofte brukes, om kollokviegrupper og fortelle litt om noen faktorer som påvirker min læringsprosess: Interesse for emnet, Indre motivasjon, Engasjerte Forelesere, Diskusjon og Rolig klassemiljø

Dette er første gang jeg poster en film av meg selv og under videoen har jeg skrevet kort om min erfaring med å lage denne videoen.

Rent erfaringsmessig har jeg aldri noen sinne lastet opp en video av meg selv på denne måten, og heller aldri hatt en plan om det – likevel har det vært både gøy, skummelt og noe kleint å lage denne videoen, og jeg anbefaler alle å utfordre seg selv ved å gjøre noe du vanligvis ikke ville gjort da du på sikt kan vinne mye på det.

Én kommentar

  • Daria Klovholt

    Kjempe fin video Anders! Syntes du fremstod så rolig og trygg i alt du sa, så at dette er din første video så er det jo vanvittig bra. Og så gøy å se at du fikk til Inshot! 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *